fbpx

Manifestatie school

Ik vond Intuition Mastery echt GE-WEL-DIG! Echt waar, WAT EEN CURSUS. Echt vet! Vet om zo met je hogere zelf te kunnen praten. Ik had nooit gedacht dat ik dit in mij had. Ik geloof nu ECHT dat alles wat ik wil manifesteren in mijn leven mogelijk is, ALLES.
Karin de Groot

Master de connectie met je intuïtie om in Alignement te komen met je ziel, jouw zielsmissie en daardoor een ZIELSGELUKKIG leven.

 

 

Jij kunt werkelijk alles in je leven creëren waar je naar verlangt en je kan alles los laten waar je niet gelukkig van word.

Ga met mij mee op reis in je binnenwereld en claim je grootste manifestatiekracht terug, jouw intuïtie, waarmee je jouw hemel op aarde kunt gaan creëren. 

De creatie kracht waarmee jij je mooiste leven en grootste dromen kunt manifesteren door in alignement te komen met je ziel en jouw zielsmissie.

Ongelimiteerd geluk, liefde, succes en overvloed op alle gebieden van je leven is je geboorterecht, met het Intuition Mastery Playground traject geef ik je de belangrijkste sleutel ernaartoe: Een ijzersterke connectie met je intuïtie en alignement met je ZIELSMISSIE.

Bekijk de modules:


Alle masterclasses zijn vooraf opgenomen en op eigen tempo te volgen in de online leeromgeving.
Daarnaast zijn er 2x per maand live Intuition Playground calls via zoom en q/a's

Ontwikkel een ijzersterke connectie met je intuïtie/hogere zelf

 • Leer je intuïtie te begrijpen en te gebruiken als guidance systeem naar je mooiste leven
 • Leer het verschil tussen je ego en je intuïtie te herkennen 
 • Leer krachtig communiceren met je hogere zelf en ontvang instant antwoord op je vragen
 • Leer werken met energie zodat je connectie met je hogere zelf sterk blijft. Voor meer rust, zelfvertrouwen, zelfliefde en connectie.
 • Deblokkeer de connectie met je intuïtie en je 3e oog chakra op een diep level.
 • Leer in de toekomst kijken en ontdek wat je hogere zelf voor moois in je leven wil brengen
 • Ontdek jouw unieke gaves & spirituele talenten. 

 New Beliefs Mastery

 • Leer ontdekken waarom een bepaalde gebeurtenis in je leven gemanifesteerd zijn en wat ze je willen vertellen
 • Leer beperkende overtuigingen vinden en verwijderen uit je onderbewustzijnKom laagje voor laagje steeds dieper tot je kern, jouw grootsheid, jouw manifestatie kracht, jouw zielsmissie en wie je werkelijk bent
 • Leer de bronoorzaak te vinden en te helen van al je struggles/blokkades op het gebied van geld, liefde, gezondheid en business/carrière
 • Doorbeek terugkerende sabotage patronen
 • Leer je ego/interne saboteur in je voordeel te gebruiken ipv je te laten tegenhouden door je ego
 • Ontdek wie je werkelijk bent en waar je werkelijk toe in staat bent zonder alle beperkende overtuigingen
 • Keer terug naar je natuurlijke staat van zijn. 100% zelfvertrouwen en 100% zelfliefde en unlimited potentie

 Intuïtion Mastery Playground

 • 2x per maand kun je je intuïtie spier en connectie met je hogere zelf komen trainen in de playground live via zoom
 • Stay as long as you want & need, je houd onbeperkt toegang tot deze calls! 
 • Elke zoom heeft een ander topic, alle gebieden van je leven komen voorbij met als ultiem doel, jou in alignement brengen met je zielsmissie!
 • Live komen trainen in de playground met een groep gelijkgestemden zorgt voor een amplified energie veld waardoor jij nog beter kan communiceren met je hogere zelf en je makkelijker kunt intunen op jouw beperkende overtuigingen en ze makkelijker los kunt laten. Dit betekent fasttrack in alignement komen met je zielsmissie!!
 

Live gedeelte van Intuition Mastery:

+ 2x per maand Intuition Playground live calls. Je krijgt onbeperkt toegang tot 2 maandelijkse live zoomcalls waarin we onze intuïtie spier gaan trainen en beperkende overtuigingen los gaan laten die alignement met je zielsmissie en het manifesteren van een zielsgelukkig leven in de weg staan. De Intuition Playground calls hebben steeds een ander thema zoals geld, zielsmissie, relaties, gezondheid, zelfliefde etc.

+ 1 x een 1 op 1 call met een Intuïtief Life Coach die in kan tunen op jouw grootste vraagstukken.

+ Toegang tot de Intuition Mastery facebook groep community met alle andere deelnemers

+ Bonus 1 twv 297,- Journal Yourself Rich

+ Bonus 2 twv 297,- Ego Be Gone, how to ditch fear and sabotage in Manifesting your dreams

+ Bonus 3 twv 997,- Intuïtie Netflix, een archief van extra calls en masterclasses over manifesteren vanuit je intuïtie

Jouw investering voor Intuition Mastery, alle bonussen en onbeperkt toegang tot de Playground:

1x 997,- of 12x 97,- ex. btw

14 februari start Intuition Mastery Playground
De cursus heeft mij veel meer bewustwording gegeven over mezelf en kan nu echt feilloos filteren wat ego is of wat intuïtie is en daardoor veel makkelijker in staat mijn intuïtie te volgen en keuzes te maken. Zeer waardevolle cursus die ik iedereen zou aanraden!
Janine Cats
Communiceren met mijn hogere zelf, weten wanneer mijn ego me veilig probeert te houden.. ik had geen idee.

Door Maaike's balans tussen theorie, nuchtere zweverigheid en véél praktische tips heb ik nu een veel (véél!) betere connectie met mijn intuïtie!
Jente van der Woude
Door deze cursus zag ik pas hoeveel waarde ik tot nu toe in mijn leven laat liggen door niet de connectie bewust te maken met mijn intuïtie/hogere zelf. Alles kan ik vragen! Ik hoef helemaal niets meer te bedenken. Het is een hele bevrijdende en troostende gedachte die mij vanaf de eerste les heel veel gebracht heeft.
Madelon Rijkers
Maaike is een mooi mens die met veel power en liefdevol haar wijsheid overbrengt. Ik heb meegedaan aan haar Intuition Mastery traject en o wat was dat mooi. Daardoor ben ik dichter bij mezelf gekomen en heb ik nog elke dag plezier ervan!
Kitty de Jong
Maaike laat je kijken naar je zelf. Hoe en wat je kan doen om je rugzak leeg te slingeren. Dit kan niet in 1 keer, maar Maaike geef je daar wel de juiste handvatten voor. EN DAT IS PAS HET BEGIN.
Chantal Burghoudt
Maaike heeft mij geleerd om terug mogelijkheden te zien. Ik zat vast in een leven waar ik niet helemaal gelukkig mee was. Ik was er van overtuigd dat er geen uitweg was maar nu zie ik zo veel mogelijkheden en weet ik eindelijk waar ik gelukkig van word. Maaike gaf me de tools om mijn leven te veranderen
Naomi Rutgeerts

Ben jij klaar voor een leven dat nog mooier is dan jouw wildste dromen?

 

Als ik je zeg dat je werkelijk ALLES in je leven kunt creëren waar je hart naar verlangt en alles los te laten wat je niet meer wilt in je leven. Ben je dan bereid om de stap te nemen naar het BEWUST CREËREN van jouw realiteit?

 

NEEM LEIDERSCHAP 

OVER JOUW REALITEIT

 

Neem afscheid van angst

Neem afscheid van stress

Neem afscheid van een gebrek aan geld en klanten in je bedrijf 

Neem afscheid van de twijfel omtrent jouw zielsmissie en wat je hier te doen hebt op aarde

Neem afscheid van rondjes blijven lopen in oude patronen

Neem afscheid van onzekerheid

Neem afscheid van zelfsabotage

Neem afscheid van  ik ben niet goed genoeg gevoelens

Neem afscheid van een gebrek aan zelfliefde

Neem afscheid van “ik ben het niet waard” gevoelens

Neem afscheid van “wat zouden anderen van mij vinden” stress

 

Je heb de powers om je eigen realiteit te creëren, waarom zou je dan nog kiezen voor  omstandigheden die je niet ZIELSGELUKKIG maken? 

 

Jij verdient niets anders dan een ZIELSGELUKKIG LEVEN!

 
Wij zijn op aarde gekomen met 100% intuïtie, kijk maar eens hoe puur baby’s en kinderen in de wereld staan, zij laten hun intuïtie spreken.
In de loop der jaren leren wij gedrag en patronen aan, opvoeding, school, vrienden, de maatschappij.. iedereen heeft een mening en kinderen willen erbij horen. Opgroeiend in een maatschappij die vergeten is dat ze überhaupt een connectie hebben met hun intuïtie, ziel en het Universum.
Je overlevingsdrang is simpelweg “to fit in”, dus ook jij doet maar mee met de massa. Maar velen lopen hiermee zichzelf compleet voorbij. Er kunnen zelfs diepe wonden ontstaan, littekens in je ziel, zo voelt het.
En nu je volwassen bent, ben je compleet kwijt waar je nog goed aan doet en wat je eigenlijk precies wilt.. je laat je sturen door je ego en  meningen en verwachtingen van anderen, ver verwijderd van jouw zielsmissie en het mooie zielsgelukkige leven dat jouw ziel voor jou voor ogen heeft.
Je diepere connectie met jouw intuïtie is verdwenen.
Je gaat mee in de fear and ego based mindset van de maatschappij en sociale druk. Burned out, stressed out, broke and or divorced, dit is de realiteit voor de meeste van ons als we meegaan in het leven vanuit ons hoofd.
Zonde toch? Het hoeft niet zo te zijn! 
Geluk, joy, liefde, succes en overvloed is jouw geboorterecht, je intuïtie wijst je de weg er naartoe.
 
 
WAUW !! Ik heb echt enorm veel bijgeleerd over hoe je intuïtie werkt en hoe je ermee samen werkt. Maaike legt alles goed uit en als je vragen hebt zijn er voldoende Q&A om die vragen ook te beantwoorden. Ik kan dit traject echt aan iedereen aanraden , je zal er geen spijt van hebben. Bedankt Maaike!!
Patricia Janssen
Het Intuition Mastery traject was echt life changing voor mij! Ik ben dieper in contact gekomen met mijn higer self, die mij vertelde te willen stoppen met werken (ondanks dat ik de hoofdverdiener thuis ben). En nu ben ik eindelijk gaan doen wat mijn droom was. Mijn eigen massage- en reikipraktijk starten. Dit was nooit gebeurt als ik niet ondersteund werd door Maaike, met haar fantastische traject. Dus ja, twijfel je of je mee wilt doen aan dit of 1 van de andere trajecten van Maaike? Gooi die twijfels over boord en ga er gewoon voor. Het zal je zoveel gaan brengen!
Rianne Heidinga
Dit traject heeft een groot deel uitgemaakt van de stappen in mijn zelfontwikkeling. Er waren veel blokkades waar ik tegenaan liep en ik heb door dit traject geleerd dat ik kan vertrouwen op mijn intuïtie, ik erachter kan komen waar blokkades vandaan komen en hoe ik ze kan oplossen. Hierdoor kom ik steeds een stapje dichterbij mijn true self. Dat ik dit heb mogen leren is echt een uitkomst voor mij geweest! Vooral op emotioneel gebied heb ik onwijs veel blokkades (gehad) en gelukkig sta ik momenteel op dit gebied heel anders in het leven. Wat ben ik dankbaar dat ik dit heb mogen ontdekken!
Melanie Kop
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Even sparren of iets vragen aan Maaike?