fbpx


Meld je hieronder gratis aan voor de Turn Your Intuition Into Abundance Experience en krijg direct toegang tot de opname van de Masterclass.

 

 

 

Intuïtie, iedereen heeft het, je hebt er wel eens van gehoord en je voelt het misschien ook af en toe, maar wat is het nu eigenlijk precies en wat kan je er allemaal mee? 

 

En waarom je het zou beter willen leren begrijpen en gebruiken?

 

Intuïtie is jouw meest krachtige manifestatie superpower waarmee jij een zielsgelukkig leven vol geluk, vervulling en overvloed kunt manifesteren. 

 

Jouw intuïtie wijst jou de weg naar het kunnen manifesteren van jouw mooiste leven en brengt je in alignement met je zielsmissie.

 

Jouw intuïtie is jouw connectie met het universum en jouw ziel. 

 

Via jouw intuïtie kun jij intappen op een intelligentie zo wijs, dat het je kan helpen om alle problemen die je ervaart in life en/of business op te lossen.

 

En het kan jou de snelste weg wijzen naar het manifesteren van alle fantastisch mooie dingen waar jij zo naar verlangd.

 

Een zielsgelukkig leven in alignment met je zielsmissie.

 

Ben je klaar om alles los te gaan laten waar je niet gelukkig van word en te gaan manifesteren waar je wel zielsgelukkig van wordt?

 

Ik nodig je uit voor Turn Your Intuition into Abundance, de online intuïtie experience, waarin ik jou mee neem in de wondere wereld van intuïtie en je tools geef om je intuïtie beter te kunnen begrijpen en voelen. 

 

 

 

Als er iemand was die lang gedacht heeft dat het leven tegen haar was en ze niet voor geluk geboren was dan was ik dat wel.

Het was 2013. Ik trok de een na de andere slechte relatie aan, had bijna een ton schuld, single moeder, chronisch ziek en had een flink gebrek aan zelfliefde. Ik was mega ongelukkig. 

Een handlezeres vertelde mij toen dat ze een “zeer gelukkig leven” zag. Ik moest lachen, want mijn leven leek alles behalve dat. 

Zij sprak de magische woorden uit: “je moet stoppen met denken aan wat je niet meer wilt, kijk deze docu over manifesteren en je leven zal veranderen”

Ik had niets meer te verliezen en ben all in gegaan met manifesteren.

Binnen 3 jaar manifesteerde ik mijn hele vision bord, een liefdesrelatie, 3e kindje, vrijstaand huis, 200K inkomen per jaar en mijn witte Audi a5.

En toch, toen ik alles leek te hebben wat ik dacht dat mij gelukkig zou maken, voelde ik mij juist ongelukkiger dan ooit.

Ik raakte in een burn out na zo hard werken om alles te bereiken van mijn vision bord. Het was alsof er altijd nog iets ontbrak, echt geluk.

Op dat moment, in 2017, kwam er iets op mijn pad, waarvan ik in het begin niet begreep was het was. Intuïtie. Maar ik voelde dat ik er iets mee mocht.

Dit veranderde alles! Ik upgrade mijn manifestatie skills naar manifesteren en leven vanuit mijn intuïtie.

Door mijn intuïtie te leren begrijpen en durven vertrouwen ontdekte ik mijn zielsmissie en is mijn leven 180 graden positief veranderd.

Mijn leven werd zoveel lichter en gelukkiger toen ik stopte met leven en ondernemen vanuit mijn hoofd.

Zo ook het leven van honderden klanten die ik de afgelopen jaren terug in contact heb mogen brengen met hun intuïtie.

Intuïtie is onze vergeten superpower waarmee jij een zielsgelukkig leven vol geluk, vervulling en overvloed kunt manifesteren. 

Klaar om alles los te gaan laten waar je niet gelukkig van wordt en te gaan manifesteren waar je wel zielsgelukkig van wordt?

Ik nodig je uit voor mijn intuïtie experience, waarin ik jou mee neem in de wondere wereld van intuïtie en je tools geef om je intuïtie beter te kunnen begrijpen en voelen. 

Meld je op deze pagina GRATIS aan.

 

Liefs Maaike van Rheenen

Founder van de Manifestatie School

“Maaike heeft mij geleerd om terug mogelijkheden te zien. Ik zat vast in een leven waar ik niet helemaal gelukkig mee was. Ik was er van overtuigd dat er geen uitweg was maar nu zie ik zo veel mogelijkheden en weet ik eindelijk waar ik gelukkig van word. Maaike gaf me de tools om mijn leven te veranderen.”

– Naomi Rutgeerts

 
“Ik zat vast met wat ik nou wilde en hoe ik dat kon bereiken. Na de training van Maaike heb ik weer zoveel meer duidelijkheid en helderheid.
Als je verder wilt komen dan waar je nu staat, raad ik je zeker aan een training bij haar te volgen”
 
– Louise Gebhart
 
“Ik raad iedereen dit aan!! Het heeft mij zoveel gebracht. Door alle tools toe te passen die ik heb geleerd in de training van Maaike, heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen, kan ik dingen veel gemakkelijker los laten en daarnaast ben ik eindelijk verlost van een probleem waarvan ik al jaren last heb !
Ik twijfelde in het begin om hiermee te starten, maar wat ben ik blij dat ik deze stap heb genomen. Ik weet nu 100% zeker dat ik over een tijdje op alle vlakken mijn leven een dikke 10 kan gaan geven.”
 
– Tamara van der Wal 
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Even sparren of iets vragen aan Maaike?