fbpx

Manifestatie school

Intuïtief Coach Opleiding start april/mei 2023

Over de INTUÏTIEF COACH opleiding

Wordt DE expert in jouw vakgebied door te leren om feilloos samen te werken met jouw intuïtie/hogere zelf. Instant healing, instant transformatie, instant succes gegarandeerd.

Als Intuïtief Coach leer je feilloos aanvoelen vanuit een hoger bewustzijn wat de bronoorzaak is van iemands probleem of waarom het iemand niet lukt om iets te manifesteren wat ze graag willen. Je leert op de meest effectieve, diepgaande en snelle manier jouw klanten helpen en hun leven transformeren. 

Elke struggle die we in het hier en nu ervaren heeft een bronoorzaak en deze ligt vaak diep verscholen in ons onderbewustzijn waar we er zelf niet bij kunnen. De bronoorzaak is vrijwel altijd terug te herleiden naar een gebeurtenis in onze jeugd, tijdens de zwangerschap of in ons vorige leven. 

Deze gebeurtenis heeft een set beperkende overtuigingen gecreëerd die er in het hier en nu voor zorgen dat we een probleem of struggle ervaren of dat wat we eigenlijk echt willen manifesteren in ons leven ver bij ons vandaan houden door onderliggende angsten of weerstand.

Jij kunt na deze opleiding werkelijk iedereen helpen met elk probleem. 

Enkele voorbeelden zijn:

– problemen op het gebied van geld

– problemen op het gebied van liefde en relaties

– slaap problemen

– faalangst/uitstel gedrag

– gebrek aan succes in een bedrijf/carrière

– angst/fobieën/trauma niet los kunnen laten

– burn out/depressie

– onzekerheid

– gebrek aan zelfliefde

– zelfsabotage

Eigenlijk is geen probleem te groot of te klein voor jou als Intuïtief Coach. Je leert om met elk probleem of vraagstuk te werken.  Als Intuïtief Coach leer je om direct de bronoorzaak te vinden van het probleem van jouw klant en heb je de tools om de bronoorzaak te kunnen helen, verwijderen en transformeren vanuit een hoger bewustzijn waardoor het probleem in het hier en nu losgelaten kan worden en jouw klant zijn droom manifestaties kan gaan binnenlaten in zijn/haar leven.

Karen Bargeman
Read More
Life changing! Ik ben een heel ander mens geworden door deze opleiding. Ik weet nu hoe ik anderen kan helpen om hun blokkades te verwijderen en hun leven te transformeren. Ik sta versteld van mijn eigen krachten en de kracht die om ons heen is. Ik zie de wereld door een andere bril door deze opleiding en ik kan nu anderen leren hetzelfde te doen. Dankjewel voor dit mooie traject en de nieuwe ik!
Geralda Dalmulder
Read More
Ik vond het heel spannend om aan deze opleiding te beginnen. Zo happy dat ik toch heb doorgezet, zelf enorme stappen in mijn persoonlijke groei gemaakt en zo blij dat ik iedereen mag helpen healen en het zoeken na je Life Purpose. Dankbaar dat ik nu weet waarom ik hier ben. Dank je wel voor je wijze lessen, ik ga ze doorgeven.

Transformatie

Al het werk dat je vanaf nu voor een ander gaat doen in je coaching doe je ook voor jezelf en alle mensen op de planeet. Wil je werkelijk Quantum Leap stappen vooruit maken in jouw eigen groei?  Dan is anderen helpen door middel van deze vorm van coaching echt iets voor jou!

Je duikt diep in de wereld van   transformatie vanuit een hoger bewustzijn, transformeer jezelf, transformeer anderen en transformeer uiteindelijk de wereld! The sky is the limit met deze vorm van coaching,   je kunt hiermee werkelijk elk probleem oplossen waar je klant mee komt.

De Intuitief    Coach    training  start weer in het tweede kwartaal van 2023

Jente van der Woude
Read More
Ik voelde altijd dat er een makkelijkere manier moest zijn om te coachen. Dat eeuwige gepraat.. Wát een transformatie. Van mij als coach én als persoon. Ik heb zoveel meer vertrouwen in wat ik kan en love de skills die ik geleerd heb. Eindelijk heb ik het gevoel dat ik mensen écht kan helpen!. Ik krijg helemaal kippenvel van wat ik in 1 sessie voor anderen kan betekenen met de tools die ik van jou geleerd heb. Zo immens dankbaar dat ik jou ben tegengekomen en in deze opleiding ben gestapt. Wát een verandering. Thank you!
Babette van Bennekom-KloostermanTandarts
Read More
De opleiding was het mooiste geschenk dat ik mijzelf kon geven. Voor mij was het life changing. Het is onvoorstelbaar hoe er in een relatief korte tijd zo’n grote shift in mijzelf heeft plaatsgevonden. Van een “wandelend hoofd” naar voelen en luisteren naar mijn lichaam. Door de opleiding heb ik waardevolle inzichten gekregen die ik al die tijd bij mij droeg, maar waar ik niet meer bij kon komen. Door de tools die Maaike mij gegeven heeft herinner ik mij weer hoe ik contact kan maken met mijn intuïtie en mijzelf en anderen vanuit deze plek echt verder kan helpen.

Frequently Asked Questions

Ja, iedereen kan dit leren. Iedereen is intuïtief en heeft een connectie met zijn/haar hogere zelf. De opleiding en het voortraject zijn zo opgebouwd dat iedereen die zelfs nog nooit de communicatie met zijn/haar intuitie bewust gebruikt heeft stap voor stap meegenomen wordt in het proces naar een ijzersterke connectie met je hogere zelf en uiteindelijk naar intuïtief kunnen coachen, helen en transformeren. Ps. Maaike dacht zelf vroeger ook helemaal niet spiritueel te zijn en dit nooit te kunnen leren.

Intuïtief Coach Opleiding:

Week 1 & 2: Versterk je intuïtieve vermogens, leer intunen op de energie, de hogere zelf en het onderbewustzijn van iemand anders.

Week 3 & 4: Een Manifestatie Coach sessie leren geven . Leer hoe jij in het onderbewustzijn van jouw klant de blokkade kunt vinden die  zijn of haar manifestatie in de weg staat en hoe je deze kunt helpen  weghalen en transformeren..

Week 5 & 6: Een sessie leren geven met verschillende methodes; Manifestatie methode, Innerlijk kind heling, werken met energie & leer freeflowen, vertrouw op je guidance van je hoger zelf en laat je leiden door je hogere zelf tijdens je sessies om tot diepe transformatie te komen bij je klant.

Week 7 & 8: Ontdek hoe jouw hoger zelf het liefste werkt zodat jij jouw meest effectieve manier van coachen gaat ontwikkelen en super confident wordt in wat je doet. Je leert nog meer vertrouwen op freeflowend sessies geven zodat je kan werken met iedere persoon en elk “probleem”.

Week 9: Ontdek jouw life purpose, jouw missie en unieke gifts & talenten als coach.  Leer in de toekomst kijken voor jezelf en je klant, leer hoe je ontdekt welke keuze/richting de juiste is volgens jouw life purpose pad.

Week 10:  Certificerings opdrachten en afronding opleiding.

Bonus Module 6:  Je leert succesvol je coaching business lanceren via mijn intuïtieve bridging the gap methode. Tijdens deze masterclass download jij jouw aanbod, leer je intunen op jouw ideale klant en doelgroep, bepaal je je prijs en leer je succesvol je aanbod lanceren en een magneet te worden voor jouw klanten. 

–  De opleiding start op in het tweede kwartaal van 2023 (exacte datum nog onbekend) Elke donderdag, 10 weken lang van 11.00-14:00 is de online les via zoom.  De lessen zijn zo ingedeeld dat het eerste deel van de zoom informatie, uitleg en instructies bevat en de 2e helft van de zoomcall er geoefend wordt in afzonderlijke zoomrooms met het doen van de oefeningen met een medestudent.

– Naast het oefenen  tijdens de live zooms ontvang je ook huiswerk opdrachten: zodat je je intuïtieve gaven fast track ontwikkeld en tegelijkertijd werkt aan je eigen grootste life struggles, patronen, blokkades en onzekerheden als intuïtief coach. De huiswerkopdrachten doen de studenten onderling met en voor elkaar. 

Praktisch gezien betekend dit dat je tijdens de opleiding minstens 20 sessies ontvangt van andere studenten en minstens 20 sessies geeft aan de andere studenten die jou fasttrack helpen met het loslaten van jouw blokkades en patronen waardoor je na de opleiding klaar bent om je klanten vanaf een geheel nieuw bewustzijn te helpen.

Het huiswerk kost je ongeveer 2 uur per week tijd. 

– 2x 30 minuten 1 op 1 coach call  met jouw Intuïtief Coach Trainer voor extra support tijdens de opleiding

Na de opleiding kun je elke maand deelnemen aan de Alignment & Manifestatie zoomcall waarin je als afgestudeerde coach  kunt blijven oefenen, intunen op thema’s, bijleren en connecten met andere afgestudeerde coaches van de opleiding. Deze call vind plaats op elke eerste dinsdag van de maand.

De kosten voor deze opleiding zijn 5500,- exclusief btw.

(Je kunt deze opleiding als zakelijke kosten wegboeken en 21% btw terug ontvangen)

Betalen in  6 of 12 termijnen  is ook mogelijk

Je kunt je aanmelden via de aanmeldknoppen op deze pagina of door eerst een call in te boeken met Maaike als je nog vragen en/of twijfels hebt via DEZE LINK.

Janine Cats
Read More
De coach opleiding heeft me meer gebracht dan ik ooit had durven dromen, niet alleen de connectie met mezelf en terug in zelfvertrouwen, maar ook de potentie die ik heb om anderen hiermee te kunnen helpen. Zo dankbaar en deze opleiding is echt zo waardevol! Elke euro waard
Patricia Janssen
Read More
Ik was op zoek naar een coach opleiding waarbij ik anderen intuïtief kon gaan coachen. Deze opleiding overtrof mijn wildste dromen. Ik heb op korte tijd heel veel van Maaike geleerd en weet nu echt wat ik wil bereiken en waar ik effectief toe in staat ben. Ik kan iedereen deze opleiding aanraden
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Even sparren of iets vragen aan Maaike?