fbpx

Manifestatie school

Wil jij als vrouwelijke Ondernemer, Coach of Healer een BUSINESS vanuit Intuitie, Purpose, Joy, Ease & Flow?

Ik ben de business coach voor jou als:

 

Mega dankbaar dat ik heb besloten om in de IBA te stappen. Na een maand is er al zoveel veranderd. Ik heb meer vertrouwen, luister naar mijn intuïtie, zeg nee tegen opdrachten die me geen joy brengen. De masterclasses van Maaike zijn echt heerlijk. Roep een onderwerp en ze geeft er een masterclass over. Ik geniet ervan dat geen enkele vraag te gek is. In telegram kan ik hersenspinsels delen, beantwoordt Maaike al onze vragen, hoor ik hoe anderen met beslissingen en hun bedrijf omgaan. Ik geniet van de kracht van de groep, krijg er geen genoeg van!

 Jente van der Woude

 

Ben jij er klaar voor om in de wereld van VEEL MEER MAGIE, JOY, FLOW en ONTSPANNING tijdens het ondernemen te stappen?

 

 

Dan ben ik benieuwd hoe dit voor jou klinkt… 

Wij breken door alle angsten en blokkades heen die het volledig embodien van je zielsmissie in de weg staan. De “voor succes moet je hard werken en opofferen overtuigingen” gooien we je systeem uit en ik help je steeds meer geloven in een nieuwe realiteit, dat geld verdienen MAGISCHER, MOEITELOZER, SPEELSER en vanuit ONTSPANNING kan a.k.a ondernemen vanuit ZELFLIEFDE. 

Want dit is DE liefdevolle weg naar jouw 6 Figure Life Purpose Business en misschien uiteindelijk wel Million Dollar Life Purpose Bizz. 

We kijken niet alleen naar je bedrijf maar ALL AREAS OF LIFE transformeren we in onze 9 maanden samen. 

Jouw ziel wil voor jou een 10 op ALLE gebieden van je leven, so let’s create your Magical Business Class Life!

Jij leert hoe je vanuit de GUIDANCE van je hogere zelf & INSPIRED ACTION de juiste stappen gaat zetten die jou met veel minder moeite en tijd veel meer resultaten gaan opleveren. 

Samen met jouw hogere zelf manifesteer jij jouw ultieme DROOMBUSINESS. Nooit meer vastlopen op de ‘HOE DAN?’, maar in vertrouwen de stappen zetten die je vanuit jouw soul guidance VOELT.

Sprong in t diepe gewaagd en tot nu toe zoooo geen spijt van. De energie, high vibes, de masterclasses die ontzettend inspirerend werken, de community in de groep die zorgt voor gevoel van herkenning, waardering, veiligheid, vertrouwen maar ook zulke mooie nieuwe connecties met gelijkstemden. Alles heeft er binnen 1 maand alleen al voor gezorgd dat in echt super mooie en grote stappen heb mogen zetten. Een supermooie ervaring en ontwikkeling om nooit te vergeten ❤️

                                                                             Janine Cats 

5 redenen waarom ik de coach ben voor jou...

1. Ik zie BINNEN 2 MINUTEN waar jij jezelf saboteert en wat er nodig is om tot een doorbraak te komen, MIJN INTUÏTIE, als Intuïtief Life Purpose Business Coach, IS SPOT ON.

2. Ik heb de unieke gift om jou in je GROOTSHEID te laten geloven en je te helpen herinneren dat OVERVLOED jouw natuurlijke staat van zijn is. In all areas of life!

3. Als je wist waar ik vandaan kom, floddertje from tha block, dan begrijp jij dat succes, liefde, joy en overvloed ook echt voor jou weggelegd is. IF I CAN DO IT, YOU CAN DO IT TOO!

4. Sinds 2014 heb ik meerdere bedrijven binnen no time weten te laten groeien tot multi 6 en 7 figure businessess. GROOTS gaan is THE NAME OF MY GAME, en laat deze energie ZEER besmettelijk & inspirerend zijn als je met mij samenwerkt.

5. Ik heb een IJZERSTERKE connectie met het universum & co-creëren met het universum is the name of my game. Ik ben in staat te communiceren met de spirit van jouw bedrijf. En jouw bedrijf kan mij exact vertellen wat het nodig heeft van jou om te GROEIEN. Klinkt misschien weird, maar is handig joh 😉

Vorige week heb ik een life purpose Business reading gehad bij Maaike en het was heel bijzonder. Mooi hoe mijn gevoel bevestigd werd, maar dat er ook een doelgroep aan bod kwam die ik zelf nog niet zo in beeld had. Prompt werd ik de dag daarna uitgenodigd om te spreken op een symposium voor die doelgroep. Dank voor je fijne vibe Maaike!
 
Cindy Kirkilis-Kramer
Sinds begin dit jaar ben ik begonnen met Maaikes business coaching traject, omdat ik zoveel blokkades had op verschillende gebieden van me leven. Deze sessies hebben echt mijn leven compleet veranderd. Door Maaike ben ik naar mijn life purpose gaan kijken. Vond het super spannend maar besloot er toch voor te gaan en sindsdien ben ik een stuk zelfverzekerder geworden en heb ik zoveel meer rust gekregen.
 

Rolanda Spierings 


Praktische inhoud:

 • 9 maanden Intuitive Business Academy traject
   
 • Vele deepdive masterclasses & trainingen met ALL you need to know om vanuit je zielsmissie te ondernemen.  Doing business vanuit jouw intuïtie, life purpose, fun, ease & joy. Strategy combined with divine guidance 😉
 •  1x per maand live groepscoaching
   
 •  1x per maand een Intuïtief ondernemen call waarin jij leert invoelen op je bedrijf, missie, aanbod, strategie, prijzen, doelgroep, blokkades etc. zodat jij ELKE maand start vanuit alignement met je hogere zelf en zielsmissie.
   
 • 1x per maand een Energetische groepsessie op een thema passend bij succesvol ondernemen vanuit je zielsmissie waarbij we blokkades op een bepaald thema behandelen en jouw zenuwstelsel en ego rustig en on board houden terwijl jij stappen buiten je comfortzone zet. A.k.a jouw maandelijkse energetische APK
 
 • Om de maand een Confession Friday schaduwwerk sessie waarin we onze angsten, schaamtes en schaduwen naar het licht brengen zodat ze geen controle meer over ons hebben en wij groots durven gaan met  ons zielswerk. The cure sessies voor “ben ik wel goed genoeg? Ben ik het wel waard?”
   
 • Expert sessies over (soul aligned) strategie, funnels, copy, marketing, fb ads, etc. 
 
 • Kick off call met een van mijn intuïtieve business coaches die intuned op waar je nu staat en waar je nu het beste mee kunt starten
 •  9 maanden toegang tot de Intuitive Business Academy Facebook groep voor support , empowerment en liefde van mijn team en de andere vrouwen in het traject.

Jouw investering voor het 9 maanden IBA groepstraject is eenmalig 3333,- excl. btw (Termijnen mogelijk)

BONUS: Mijn signature course Intuition Mastery twv 999,- Ontwikkel een ijzersterke connectie met je intuïtie

Kies je voor VIP dan krijg je ook:

Naast alles uit het groepstraject krijg je ook:

 • Mij 1 op 1 als Life Purpose Business Coach aan jouw zijde met om de maand een 1 op 1 deepdive energetische healing en reading (een uitgebreid verslag van alles  wat ik gehoord, gevoeld, gezien en gedaan heb) waarin ik je door je grootste blokkades heen help breken. Heling op DNA niveau, innerlijk kind, voorouder lijnen, vorige levens & all the things you need to fast track your business
   
 • Telegram coaching dmv spraakberichten, mij als jouw spiritual business mentor op zak along the way zodat je nooit meer vast loopt (2x per week)

   

 • Masterminden met de andere VIP vrouwen in telegram.

   

 • 2 live Quantum Leap Transformatiedagen met de andere VIPS

 Jouw investering voor het IBA VIP traject is eenmalig 8888,- ex btw (Termijnen mogelijk)

Super bedankt voor de geweldige business sessie die ik van je heb mogen ontvangen! Je hebt de bronoorzaak gevonden van de issues waar ik mee worstel en je hebt me tools gegeven om daar verder aan te werken! Echt heel bijzonder hoe jij dat voor elkaar krijgt, ik voel dat het spot on is en de juiste weg voor mij om verder te groeien!

Patrice van Deutekom

Je krijgt na aanmelding direct toegang tot de IBA Netflix met tientallen uren aan Pre-recorded masterclasses.

Deze worden aangevuld met nieuwe LIVE Masterclasses ALL about ondernemen vanuit je zielsmissie.

Build your brand. De 3 dingen die je elke dag wilt doen om je bedrijf snel te laten groeien van 0 tot 100k+ per jaar.

Een succesvol 100k+ business betekent niet jezelf een burn out in werken. Werk slimmer, niet harder. Je hoeft niet alle systemen toe te passen waarvan de experts zeggen dat die moeten. Leer welke 3 dingen je elke dag wilt toepassen om je bedrijf snel te laten groeien en jij minder hard hoeft te werken.

Soul Led ondernemen next level.

Inspired action, je hebt er misschien al eens van gehoord. Ik wil dat je vanaf nu gaat samenwerken met jouw ziel & het universum. Vanuit deze plek wordt ondernemen MOEITELOOS en loop je nooit meer vast op de HOE. Jouw ziel weet de snelste weg naar jouw droomleven & droombusiness. Laat je leiden ipv je stappen bedenken, that is where the magic van moeiteloos ondernemen happens.

Lanceer voor je er klaar voor bent. De strategie die ik toepas om keer op keer 20-80k per lancering om te zetten

Van geïnspireerd idee naar cash in 72 uur of minder. Ik ga je laten zien hoe je vanuit FLOW, JOY & ALIGNMENT keer op keer tientallen tot honderden nieuwe klanten of leads in je bedrijf kunt aantrekken vanuit MOEITELOOSHEID & FUN.

Breek door je geld en succes plafond heen! Een diep dive module om door je geld & succes blokkades heen te breken

Ontdek waar jij onbewust nog zit te handremmen op jouw succes en voor jezelf een glazen geld en succesplafond hebt ingesteld. Ontdek wat er voor jou nodig is om vanaf nu 10k+ per maand in jouw business met gemak om te kunnen gaan zetten. Waarom voor minder gaan if you can have it ALL?!

Download DE perfecte custom made groei strategie, groeien vanuit fun, joy & moeiteloosheid

Ieder bedrijf heeft een strategie nodig om succesvol te worden en te blijven. Maar wat voor een ander werkt hoeft niet te werken voor jou. Zeg gedag tegen de standaard, vaak te complexe, overweldigende strategieën en leer hoe jij keer op keer DE perfecte en meeste leuke en makkelijkste business strategie, die werkt VOOR JOU download.

Jouw magnetische marketing boodschap. Get crystal clear on your message & word een magneet voor jouw soulmate klanten

Wat maakt dat jouw klanten bij jou kopen en niet bij een ander? Met een crystal clear magnetische marketing boodschap trek jij niet alleen in woorden maar ook in energie die klanten aan die op jouw zitten te wachten en jouw product/diensten nodig hebben.

Become a Badass in creating your reality, manifesteer je droomleven en 6 figure business. Compleet op jouw voorwaarden.

Wat wil je nou werkelijk voor jezelf, je leven en je business? Durf jij echt groots te dromen? In deze module leer je niet alleen waarom het zo belangrijk is helder te krijgen wat jij voor jezelf en je business verlangt maar ook hoe jij ervoor zorgt dat jij keer op keer al jouw verlangens in realiteit manifesteert.

Extra modules:

– Aligned budgeting, de snelste manier om zsm te uplevelen in je inkomen – Word een magneet voor jouw soulmate klant – Soul on Fire. Mijn 7 stappen manifestatie proces waarmee je ALLES kan manifesteren waar je naar verlangd – Control Freak Rehab. Hoe je de HOE DAN?? in vertrouwen en overgave los kan laten zodat het universum je de meest moeiteloze weg kan wijzen.

 

Oh wat een cadeautje een life purpose business sessie met Maaike!
Door prive omstandigheden schudde alles in mij, en daardoor ook in mijn bedrijf. Ik voelde dat er iets niet helemaal meer klopte, maar wat? Maaike tunede in op mij en mijn bedrijf. En daar kwamen heel mooie antwoorden tevoorschijn. Ik voelen meteen dat het klopte. Het waren dingen die al eens in gedachten door mij heen waren geschoten maar wat ik nog niet kon pakken. Het toffe is dat Maaike ook kon bevestigen dat het zich vanzelf verder zal ontvouwen. Dat geeft rust. En een gevoel van bestemming, rust en vertrouwen. Een heerlijke sessie!
Marlies van der Hout

Frequently Asked Question

Moet ik al een bedrijf hebben om mee te kunnen doen?

Het is geen vereiste dat je al helemaal up and running bent met je business. Daarvoor ben je immers op zoek naar hulp. Wel is het van belang dat je de basis van je business al hebt staan, de basis van online ondernemen kent of in ieder geval je business idee in de startblokken en de ambitie voelt om je life purpose bedrijf nu echt realiteit te gaan maken. Dit traject is voor doeners!

Wat als ik extra ondersteuning nodig heb tijdens het traject?

Bij het traject ontvang je 1x per maand live groepscoaching waar je jouw vragen live kan stellen. Kies je voor de VIP optie dan ontvang je ook nog: 3x een 30 min 1 op 1 Life Purpose Business sessie + 2x per week telegram coaching en 2 live dagen met Maaike

Wat is de investering in dit traject?

De Investering voor het IBA groepstraject is nu 2222,- excl btw. Betalen in 6 of 9 termijnen is ook mogelijk. De investering voor het VIP traject is nu 8888,- excl btw. Betaling in 6 of 9 termijnen is ook mogelijk.

Hoeveel tijd kost dit traject mij?

De deep dive trainingsmodules kun je op je eigen tempo volgen en het geleerde in de praktijk toepassen. Je kunt elke dag een module kijken, uren achter elkaar binge watchen of elke week een module volgen, it’s all up to you. Je zult wel zeker minstens 2-3 uur per dag tijd in je business willen steken om het geleerde in praktijk te brengen wil je naar 100k+ per jaar groeien.

Hoe worden de modules gegeven?

Een deel van de modules worden live gegeven via zoom, een deel is vooraf opgenomen op video, afhankelijk van wanneer je instapt. In de Life Purpose Business Aacademy zijn alle video’s terug te kijken. Je kunt op elk moment instappen.

Is het ook mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja het is ook mogelijk om in termijnen te betalen, maar het is voordeliger om in 1x te betalen.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Even sparren of iets vragen aan Maaike?