fbpx

Manifestatie school

1:1 sessies met Maaike

Rosa Wessels
Read More
Echt wow, wow, wow, ik kan niet eens goed onder woorden brengen wat ik nu voel. Wauw wat een talent heb jij, zo bijzonder en mooi. Jij raakt mij gewoon op alles waar ik tegenaanloop en ik had het zooo even nodig om dit te horen. Ik voelde zo duidelijk wanneer jij intunede en wanneer je klaar was. Zoveel shit is er losgekomen! Wauw, zo bijzonder, zo puur. Dit is gewoon wat jij het allerbeste kan. Mega bedankt lieve vrouw, je hebt mij onwijs geholpen.
Pritti Dipa
Read More
Ik heb het even een paar dagen laten bezinken want man man er zijn zoveel emoties losgekomen tijdens de zielsmissie reading en healing. Dit had ik echt niet verwacht. Ik heb eerder gehoord dat mijn zielsmissie iets met liefde en creativiteit is en dat het gedeeld mag worden maar het was zo vaag. Jij hebt het zo mooi kunnen uitleggen. Het voelt ook echt zo van binnen dat alles wat ik wil, ik echt zou kunnen manifesteren. Ik heb de opname een paar x beluisterd en iedere keer wordt ik zo blij als ik hoor wat mijn zielsmissie is echt zo een mooi/warm gevoel, word er gewoon emotioneel van!
Lianne van Niekerk
Read More
Lieve Maaike, dank je voor de mooie healing en reading. Het heeft mij veel duidelijkheid gegeven. Heel bijzonder dat het innerlijk kind naar voren komt. Het is inderdaad iets waar ik mijn kinderen onbewust in probeer te helpen. De creative workshop ga ik verder uitwerken. Een plan maken. Spannend. Bedankt, heel veel verduidelijking.
Cindy Kirkillis
Read More
Vorige week heb ik een zielsmissie reading gehad bij Maaike en het was heel bijzonder. Mooi hoe mijn gevoel bevestigd werd, maar dat er ook een doelgroep aan bod kwam die ik zelf nog niet zo in beeld had. Prompt werd ik de dag daarna uitgenodigd om te spreken op een symposium voor die doelgroep 🤩 Dank voor je fijne vibe Maaike!
Marie-Chantal Hoppenbrouwers
Read More
Een reading & healing op afstand. Werkt dat? Ja dus. Tijdens het half uur dat Maaike op mij aan het intunen was voelde ik tintelingen in mijn lichaam en verkrampten sommige spieren op mijn blokkades. De spraakmemo die ze stuurde was heel herkenbaar voor mij en het was fijn dat ze ook praktische tips meegaf om mezelf meer te healen. Heel erg bedankt lieve Maaike van Rheenen
Christine van Andel
Read More
Dit was de eerste keer dat ik een healing / reading op afstand kreeg. Naast het moment voor mezelf dat ik hiermee creëerde (sowieso al fijn!), was de terugkoppeling ook zo waardevol! Heel helder, herkenbaar en interessante dingen waar ik mee verder kan. Maaike is professioneel, praktisch en doet haar readings met liefde en toewijding.
Jente van der Woude
Read More
Ik heb een reiki & dna healing op afstand van Maaike mogen ontvangen. De healing zelf was fijn, maar de informatie die ik daarna via een audiobericht ontving.. briljant. Er vielen zóveel puzzelstukjes op hun plaats. Mijn innerlijk kind voelde zich helemaal gezien en gehoord. Super waardevol!
Roxanne Bolle
Read More
Een tijd geleden heb ik iets traumatisch meegemaakt. Een jaar therapie gehad maar toch had ik het nooit helemaal kunnen verwerken. De sessie hierover met Maaike was echt onbeschrijvelijk! Ik heb het een plekje kunnen geven, de pijn die ik had heeft plaatsgemaakt voor liefde! Amazing!
Louise Gebhart
Read More
Een sessie met Maaike gehad voor mijn grootste blokkade. Nooit van mijn levensdagen had ik deze giga verandering verwacht. Ik ben een compleet ander mens lijkt het wel. Mijn negatieve energie is weg en ik voel me 10x sterker. Dank je wel lieve Maaike. Alleen maar liefde
Sabia Elma
Read More
In 1 woord: GEWELDIG!! Na 1 sessie ben ik zoveel negatieve energie kwijt!! Ik liep tegen een aantal dingen aan in mijn bedrijf maar nadat jij de belemmeringen weggehaald hebt groei ik super! M'n business heb ik anders aangepakt en ik trek alleen nog maar positieve mensen aan! Ik ben weer volop aan het knallen en ben echt super blij dat jij mijn leven ingekomen bent. Dank je wel lieverd! So much love
Karin Sluijter
Read More
Dank je wel lieve Maaike, voor het weghalen van mijn blokkades. Ik wist dat ik ze had, maar waar ze vandaan kwamen en vooral hoe ik ervan af moest komen, wist ik niet! Jij wel!! Je hebt mij enorm geholpen, elke dag voel ik het verschil. Ik kijk uit naar de trainingen in juni, want uiteraard doe ik mee!
Nancy Yazidji
Read More
Ik heb een aantal sessies gevolgd bij Maaike. Zij heeft bij mij aan aantal grote blokkades weggehaald. Dit heeft mij geholpen om veel positiever over mijzelf te zijn, Dankzij deze sessies weet ik wat mijn zielsmissie is. Bedankt Maaike!
Mariska Buster
Read More
Wow...zwaar onder de indruk van een sessie in het kader van persoonlijke ontwikkeling - intens, heerlijk, eerlijk en kristalhelder. Nieuwe inzichten gekregen, focus is aan en mijn mindset staat vastgepind. Lieve Maaike, ik ben je zo ontzettend dankbaar voor wat je me gegeven hebt vanavond!
Nesha Victoria
Read More
Wat is Maaike toch een powervrouw met gaven. Niet alleen weet ze je gerust te stellen met haar stem en humor maar ook haar energie. Geen onderwerp is te moeilijk omdat ze je de inzichten geeft die je op dat moment nodig hebt en aan kan. Ze weet je goed uit te leggen wat de boodschappen inhouden en geeft je "huiswerk" hoe je ermee aan de slag kan gaan. En geloof me dat ze goed is: ik had wat punten opgeschreven vooraf aan de call die ik niet met haar besproken had en ze wist die haarfijn aan te halen en te bespreken
Yvette Patterson
Read More
I received a wonderful reading from Maaike yesterday. She is kind, compassionate and accurate. I would definitely work with her again.
Shreya Rathod
Read More
Thank you Maaike for the session. She gave me a wonderful insight on my business and the truth that I was waiting to hear. She has a wonderful energy and would love to get more insights from her. Thank you, thank you, thank you!!!
Suus Hense
Read More
Wauw. Wat een prachtige vrouw is Maaike en wat een super mooie inzichten heb ik gekregen. De healing was geweldig! Ik was er echt onderste boven van. Wat een power en kracht. Dank je wel Maaike
Julie Versloot
Read More
Ik ben zo blij dat ik dit ben tegen gekomen. Was wel lichtelijk sceptisch of dit wel echt zou zijn. Maar heb zoveel nieuwe inzichten gekregen nu beter kan connecten met mezelf! Dankzij Maaike! Je bent een geweldig mens met zoveel kracht en power en goede inzichten! Ik raad het je echt aan!!!
Elise Moes
Read More
'WAUW' is het eerste wat in mij opkomt! Ik had enorme angst om op mijn paard te stappen en om met hem te rijden. Dit was gekomen door drie ongelukken die in een periode van 6 jaar steeds twee jaar na elkaar zijn gebeurd. Het waren heftige gebeurtenissen met ziekenhuis opnames tot gevolg. Ik heb hiervoor EMDR, therapie en hypnose gehad maar niks leek de angst blijvend te kunnen weghalen. Ik heb een sessie gehad met Maaike over deze angst. Ik heb de hele week het huiswerk opgevolgd en daarna ben ik samen met mijn paardrij instructrice weer opgestapt een aantal keer zonder angst! En gereden, in stap en draf. Kort samengevat (voor de niet paarden mensen) komt het erop neer dat een hele diepe angst is verholpen dankzij de coaching met Maaike en dat ik hierdoor weer echt voluit kan leven en genieten van elk moment met mijn paard! Een groter cadeau bestaat er niet voor een paardenmeisje en haar paard want hij heeft ook zijn baasje terug! Nogmaals bedankt Maaike en wij willen niet meer zonder je. En ik kan iedereen de coaching aanraden, als je direct een oplossing zoekt of het nu met je werk, privé of dieren is!
Previous
Next

1:1 Zielsmissie Reading, Healing & Activatie

Een 1:1 zielsmissie reading, healing en activatie is een krachtige catalysator om sneller in alignement te komen met je zielsmissie.
Tijdens de sessie ruim ik een hoop weerstand en angst op uit jouw energieveld die nu als een soort wolk voor het kunnen voelen en durven gaan voor je zielsmissie hangen.
Ik activeer je kruinchakra, 3e oog en breng al je chakras in alignement, ik deblokkeer blokkades zodat alles weer beter kan stromen. 
Tijdens de sessie wordt ik geleid naar wat jij nodig hebt, dit kan heling zijn van voorouderlijnen, innerlijk kind werk of een energetische clearing op dna niveau.
Tijdens de sessie krijg ik boodschappen voor je door die jou helpen op het pad van je zielsmissie. 
Het is een powerfull activatie waardoor er veel kan shift en helderder worden. 
Vooraf kun je optioneel ook nog een vraag/vragen insturen omtrent zie zielswerk/business die je graag beantwoord zou willen hebben.
De reading is op afstand, we spreken een dag en tijd af waarop jij thuis liggend luistert naar de playlist die ik stuur terwijl ik op je intune. Na de sessie ontvang je direct een uitgebreide spraakmemo met alles wat ik doorgekregen heb en gedaan heb. 

Divine Reading & Healing

In deze krachtige deepdive energetische reading en healing tune ik in op jouw grootste vraagstukken en ondersteun ik jou energetisch in jouw proces. 

Verwacht na 1 sessie een Quantum Leap & mega transformatie op jouw topic!

Ik maak hiervoor energetisch contact met jouw hogere zelf.

Heling op DNA niveau, innerlijk kind werk, heling op voorouder lijnen, vorige levens & alles wat zich aandient.

Rosa Wessels
Read More
Echt wow, wow, wow, ik kan niet eens goed onder woorden brengen wat ik nu voel. Wauw wat een talent heb jij, zo bijzonder en mooi. Jij raakt mij gewoon op alles waar ik tegenaanloop en ik had het zooo even nodig om dit te horen. Ik voelde zo duidelijk wanneer jij intunede en wanneer je klaar was. Zoveel shit is er losgekomen! Wauw, zo bijzonder, zo puur. Dit is gewoon wat jij het allerbeste kan. Mega bedankt lieve vrouw, je hebt mij onwijs geholpen.
Pritti Dipa
Read More
Ik heb het even een paar dagen laten bezinken want man man er zijn zoveel emoties losgekomen tijdens de zielsmissie reading en healing. Dit had ik echt niet verwacht. Ik heb eerder gehoord dat mijn zielsmissie iets met liefde en creativiteit is en dat het gedeeld mag worden maar het was zo vaag. Jij hebt het zo mooi kunnen uitleggen. Het voelt ook echt zo van binnen dat alles wat ik wil, ik echt zou kunnen manifesteren. Ik heb de opname een paar x beluisterd en iedere keer wordt ik zo blij als ik hoor wat mijn zielsmissie is echt zo een mooi/warm gevoel, word er gewoon emotioneel van!
Lianne van Niekerk
Read More
Lieve Maaike, dank je voor de mooie healing en reading. Het heeft mij veel duidelijkheid gegeven. Heel bijzonder dat het innerlijk kind naar voren komt. Het is inderdaad iets waar ik mijn kinderen onbewust in probeer te helpen. De creative workshop ga ik verder uitwerken. Een plan maken. Spannend. Bedankt, heel veel verduidelijking.
Cindy Kirkillis
Read More
Vorige week heb ik een zielsmissie reading gehad bij Maaike en het was heel bijzonder. Mooi hoe mijn gevoel bevestigd werd, maar dat er ook een doelgroep aan bod kwam die ik zelf nog niet zo in beeld had. Prompt werd ik de dag daarna uitgenodigd om te spreken op een symposium voor die doelgroep 🤩 Dank voor je fijne vibe Maaike!
Marie-Chantal Hoppenbrouwers
Read More
Een reading & healing op afstand. Werkt dat? Ja dus. Tijdens het half uur dat Maaike op mij aan het intunen was voelde ik tintelingen in mijn lichaam en verkrampten sommige spieren op mijn blokkades. De spraakmemo die ze stuurde was heel herkenbaar voor mij en het was fijn dat ze ook praktische tips meegaf om mezelf meer te healen. Heel erg bedankt lieve Maaike van Rheenen
Christine van Andel
Read More
Dit was de eerste keer dat ik een healing / reading op afstand kreeg. Naast het moment voor mezelf dat ik hiermee creëerde (sowieso al fijn!), was de terugkoppeling ook zo waardevol! Heel helder, herkenbaar en interessante dingen waar ik mee verder kan. Maaike is professioneel, praktisch en doet haar readings met liefde en toewijding.
Jente van der Woude
Read More
Ik heb een reiki & dna healing op afstand van Maaike mogen ontvangen. De healing zelf was fijn, maar de informatie die ik daarna via een audiobericht ontving.. briljant. Er vielen zóveel puzzelstukjes op hun plaats. Mijn innerlijk kind voelde zich helemaal gezien en gehoord. Super waardevol!
Roxanne Bolle
Read More
Een tijd geleden heb ik iets traumatisch meegemaakt. Een jaar therapie gehad maar toch had ik het nooit helemaal kunnen verwerken. De sessie hierover met Maaike was echt onbeschrijvelijk! Ik heb het een plekje kunnen geven, de pijn die ik had heeft plaatsgemaakt voor liefde! Amazing!
Louise Gebhart
Read More
Een sessie met Maaike gehad voor mijn grootste blokkade. Nooit van mijn levensdagen had ik deze giga verandering verwacht. Ik ben een compleet ander mens lijkt het wel. Mijn negatieve energie is weg en ik voel me 10x sterker. Dank je wel lieve Maaike. Alleen maar liefde
Sabia Elma
Read More
In 1 woord: GEWELDIG!! Na 1 sessie ben ik zoveel negatieve energie kwijt!! Ik liep tegen een aantal dingen aan in mijn bedrijf maar nadat jij de belemmeringen weggehaald hebt groei ik super! M'n business heb ik anders aangepakt en ik trek alleen nog maar positieve mensen aan! Ik ben weer volop aan het knallen en ben echt super blij dat jij mijn leven ingekomen bent. Dank je wel lieverd! So much love
Karin Sluijter
Read More
Dank je wel lieve Maaike, voor het weghalen van mijn blokkades. Ik wist dat ik ze had, maar waar ze vandaan kwamen en vooral hoe ik ervan af moest komen, wist ik niet! Jij wel!! Je hebt mij enorm geholpen, elke dag voel ik het verschil. Ik kijk uit naar de trainingen in juni, want uiteraard doe ik mee!
Nancy Yazidji
Read More
Ik heb een aantal sessies gevolgd bij Maaike. Zij heeft bij mij aan aantal grote blokkades weggehaald. Dit heeft mij geholpen om veel positiever over mijzelf te zijn, Dankzij deze sessies weet ik wat mijn zielsmissie is. Bedankt Maaike!
Mariska Buster
Read More
Wow...zwaar onder de indruk van een sessie in het kader van persoonlijke ontwikkeling - intens, heerlijk, eerlijk en kristalhelder. Nieuwe inzichten gekregen, focus is aan en mijn mindset staat vastgepind. Lieve Maaike, ik ben je zo ontzettend dankbaar voor wat je me gegeven hebt vanavond!
Nesha Victoria
Read More
Wat is Maaike toch een powervrouw met gaven. Niet alleen weet ze je gerust te stellen met haar stem en humor maar ook haar energie. Geen onderwerp is te moeilijk omdat ze je de inzichten geeft die je op dat moment nodig hebt en aan kan. Ze weet je goed uit te leggen wat de boodschappen inhouden en geeft je "huiswerk" hoe je ermee aan de slag kan gaan. En geloof me dat ze goed is: ik had wat punten opgeschreven vooraf aan de call die ik niet met haar besproken had en ze wist die haarfijn aan te halen en te bespreken
Yvette Patterson
Read More
I received a wonderful reading from Maaike yesterday. She is kind, compassionate and accurate. I would definitely work with her again.
Shreya Rathod
Read More
Thank you Maaike for the session. She gave me a wonderful insight on my business and the truth that I was waiting to hear. She has a wonderful energy and would love to get more insights from her. Thank you, thank you, thank you!!!
Suus Hense
Read More
Wauw. Wat een prachtige vrouw is Maaike en wat een super mooie inzichten heb ik gekregen. De healing was geweldig! Ik was er echt onderste boven van. Wat een power en kracht. Dank je wel Maaike
Julie Versloot
Read More
Ik ben zo blij dat ik dit ben tegen gekomen. Was wel lichtelijk sceptisch of dit wel echt zou zijn. Maar heb zoveel nieuwe inzichten gekregen nu beter kan connecten met mezelf! Dankzij Maaike! Je bent een geweldig mens met zoveel kracht en power en goede inzichten! Ik raad het je echt aan!!!
Elise Moes
Read More
'WAUW'! Ik had enorme angst om op mijn paard te rijden na 3 ongelukken. Het waren heftige gebeurtenissen met ziekenhuis opnames tot gevolg. Ik heb hiervoor EMDR, therapie en hypnose gehad maar niks leek de angst blijvend te kunnen weghalen. Ik heb 1 sessie gehad met Maaike over deze angst. Ik heb de hele week het huiswerk opgevolgd en daarna ben ik weer opgestapt een aantal keer zonder angst! En gereden, in stap en draf. Een hele diepe angst is verholpen dankzij Maaike en ik kan hierdoor weer echt voluit kan leven en genieten van elk moment met mijn paard! Een groter cadeau bestaat er niet voor een paardenmeisje. Nogmaals bedankt Maaike.
Previous
Next
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Even sparren of iets vragen aan Maaike?